Ugrás a fő tartalomra

BubbleBook unboxing!

Sziasztok!

Bizonyára sokan értesültetek róla,hogy megjelenik egy újabb Subscription Box
 a BASC és a KMK doboza után,ők lennének a BubbleBook! Voltam olyan szerencsés,hogy megkaptam az első dobozukat,ami még csak egy teszt változat volt és összesen 9 blogger kaphatta meg,valamint 1 szerencsés nyertes. Így összesen 10-en.
Ezúton is köszönöm a lehetőséget a csapatnak! Holnap 9 órától azonban már ti is megvásárolhatjátok a legelső dobozt,ami 8990 Ft lesz szállítással együtt.
A teszt doboz témája a Virág álom volt,így a box abszolút ehhez a témához készült.
Örültem,hogy nem fantasy,hanem egy könnyedebb,csajosabb témát kapott.



És akkor nem húzom tovább az idegeiteket,megmutatnám,hogy mi is volt a BubbleBook tesztdobozában. Kezdeném a legfontosabbal,a könyvvel ami Colleen Hover:Velünk véget ért.
Sajnos pár nappal ezelőtt sikerült megvásárolnom magamnak,így  számomra egy felesleges példány lett,de hát erről nem a BubbleBook tehet. Abszolút illik ide,bár még nem végeztem vele. Pár oldal még hátra van,de engem teljesen lebilincselt,szóval akinek még nem volt meg   az örülhet neki. Őszinte leszek,meglepődtem,hogy egy Könyvmolyképzős kiadvány került a dobozba,inkább egy Gabo vagy Cicerós-ra számítottam vagy még a Menő könyvekre,valamiért a Kmk-t teljesen kizártam,mert árban sem ők a legolcsóbbak,illetve a saját dobozuk miatt.


Folytatnám a személyes kedvencemmel,ami a Bomb Cosmetics vadrózsás fürdőbombája. Én abszolút fürdőbomba mániás vagyok,így ez számomra tökéletes választás volt,akkor is ha nem fog sokáig megmaradni nálam.😉
Korábban még nem használtam Bomb fürdőbombát,inkább a Lusht-t preferálom,így ideje volt,hogy Őket is kipróbáljam.Az illata mennyei,tavaszias s természetesen ez is virágos. A fürdőbomba tetején virágok találhatóak. :)


A gyertya sem maradhatott ki a dobozból.Egész pontosan egy  Yankee Candle került bele,ami egy gyertyamániásnak maga a mennyország. Korábban még sosem találkoztam a Champaca Blosoomos Yankee Candle-el.Az illatát sajnos egyszerűen nem tudom beazonosítani,hogy mire hasonlít,de már a pasztel rózsaszín külseje miatt abszolút megnyert. Ez egyébként egy közepes illatgyertya,de ha jól láttam Magarországon már nem kapható,de lehet,hogy nem is lehetett,erről sajnos nem találtam semmilyen információt. Egy átlagos Yankee Candle égési ideje körülbelül 65-90 óra,szóval egy darabig biztosan ki fog tartani.

Most pedig akkor egy kicsit a dobozban található apróságokról írnék. A BubbleBook csapat kreatív volt,ugyanis a virág témához kapcsolódva került a dobozba egy virágzó fehér teagolyó is. A teagolyót forró vízbe kell helyezni,majd miután a teavirág kinyílott az ital már fogyasztható is.Nekem ez tök bejövős,bár nem vagyok nagy teás,így ezt majd a családom valamelyik tagjának kell elfogyasztaniA.


Volt egy aranyos könyvszütyő - ebben lapult a könyv- ami könyv tárolására tök jópofa megoldás,vagy akár ajándékba is lehet adni egy könyvimádó társunknak.
A szütyőhöz kinézetben tökéletesen passzoló levendulás zsák is rejtőzött a csomagocskában. Finom,jó illata van. Levendulás medált is kaptunk,ami a VintageSophie-nál szerezhető be. Nekem ez az egy dolog nem nyerte el a tetszésemet. Valamiért színekben egyátalán nem passzol ide,illetve a medált sem tartom a legjobbnak,de hát nem tetszhet minden.


Természetesen a külföldi dobozokban szokássá vált könyvjelző sem maradhatott el,amin egy Colleen Hoover idézet van,illetve a hátulján az írónő dedikációja található,ami egy könyvmoly számára igazán felbecsülhetetlen. Az előcsomag tesztelői kaptak Kamper Gergely fordítótól egy üzenetet,amit szintén jó ötletnek tartok.:)

Összességében én tökéletesen meg vagyok elégedve a csomaggal,főleg,hogy ez még nem az éles verziós volt. Ne feledjétek,holnap 9 órától rendelhető a doboz 8990 Ft-ért,siessetek nehogy elfogyjanak a dobozok! :)

BubbleBook webáruház:www.bubblebook.hu
BubbleBook facebook oldala:https://www.facebook.com/bubblebookbox/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Elle Kennedy:The Deal [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Elle Kennedy:The Deal című könyvéről olvashatjátok a véleményemet! Fülszöveg: A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával… Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe. …ami jobban sül el, mint remélte. Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már

Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés című könyvéről olvashatjátok a véleményemet! Fülszöveg: A ​srác nem csak a pályán szeret játszani… De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát… A srác nem csak a pályán szeret játszani… Az egyetemista John Logan bármelyik lányt megkaphatja. A hokicsapat sztárjaként az élete csupa buli és csajozás, ám lefegyverző mosolya és laza stílusa valójában csak álca, amivel a diploma után rá váró évek miatti keserűségét leplezi. Szexi kalandja az elsőéves Grace Iversszel egy időre feledteti vele a gondokat, de egy meggondolatlan lépés miatt elveszíti a lányt, és utána kemény erőfeszítéseket kell tennie, hogy bebizonyítsa, megérdemel egy második esélyt. De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát… A rosszul sikerült első év után Grace immár idősebben és érettebben tér vissza a Briar Egyetemre. Úgy érzi, végre sikerült elfelejtenie a nagyképű hokist, akinek majdnem odaadta a szüzességét. Már nem az a szende,

Borítóleleplezés: Réti László - Falak mögött

Sziasztok! A mai napon egy borítóleleplezést hoztam nektek mégpedig Réti László:Falak mögött című könyvéről. Fülszöveg: Európát szíven találta a két évtizedes migrációs hullám. A kontinens bezárkózott Sötét korszak köszöntött ránk. A kontinens déli- és keleti határát hat méter magas építmény, a Fal szegélyezi. Kétszáz méterenként őrtornyok állnak géppuskákkal, mesterlövészekkel. Tűzparancs van érvényben. Ezrek halnak meg, mert megkísérlik átmászni vagy áttörni a falat. A kontinenshez tartozó szigetvilágot fel kellett adni. Szicília, Kréta, Ciprus, Málta – mind elvesztek. Földjükön anarchia tombol, nincs jog, nincs rend, csak forrongó, reményvesztett embertömeg. Radnai Margit az Európai Bevándorlási Hivatal tapasztalt ügynöke ebben a világban próbálja megvédeni azt, ami számára igazán fontos. A saját elveiért áll ki, akárcsak a többiek: a budapesti egyetem fiatal, radikális elveket való tanára, a New York-i könnyelmű oknyomozó újságírónő, és a világszert